Städning…

on

Mitt blodsocker har varit högt hela dagen, varit allt mellan 9 och 15. Jag börjar bli lite stressad över alla höga värden nu, eftersom hba1c skall mätas om tre veckor… Nå, kom hem från jobbet, tog en svängom med dammsugaren, och vips – känning! Så åt ”middag” (morotsplättar och potatissallad), stack insulinet en stund efter ätande, så nu är det bara att vänta att det stiger igen.. Hoppas inte så mycket…

Fick hem klänningarna jag beställde från Ellos. Alla tre var hur fina som helst och två passade dessutom på mej! Så nu är det bara att välja, och sedan skicka två tillbaka. Måste hitta nåt smakråd bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s