Klänningar

on

Ett stressmoment är klädsel till diverse bröllop i sommar. Jag har alltså blivit bjuden (och tackat ja!) till fyra bröllop. Två i juli och två i september. Ochkvinna som jag är, vill jag inte ha samma klädsel på alla bröllop. Men har nu kommit fram till att jag klarar mej med två klänningar. Två av bröllopen är lite ”finare” till sorten och två kanske lite ledigare (vill ju inte alls påste att de inte är fina, men jag hoppas ni förstår vad jag menar!

En klänning köpte jag i Spanien. Tänkte först bara ha den på bröllopet där jag skall vara brudfrämma, men har nu av ekonomiska skäl tänkt att jag kanske klarar av att inte förstöra den om jag även har den på ett bröllop tidigare. Får bara försöka hålla mej borta från klottiga rödvinsglas :)

Men den andra, lite mera lediga, klänningen då? Tänkte mej en sväng in till Åbo för att titta omkring lite nästa helg, men för säkerhets skull, så klickade jag hem tre E-sprit-klänningar från Ellos. Alla svarta visserligen…. och nästan helt likadana…

Men de här är helt min stil, och nån pastellfärgad blommig klänning tar jag aldrig på mej. Så nu kommer de här hem nästa vecka, så får jag prova och välja, och skicka tillbaka de som jag tycker minst om. Förhoppningsvis passar nån, så jag slipper gå i butiker! Jag gillar nog att shoppa annars, men nu känns det inte alls så lockande. Och festskor har jag massor, så då skulle jag bara behöva nån liten jacka(bolero och en handväska till. Skulle vara skönt. Så nu håller vi tummarna för att nån av dessa tre sitter bra :)

Bilderna lånade jag från Ellos.

En kommentar Lägg till

  1. cattasblogg skriver:

    jätte fina alla..
    kolla in på http://www.bonprix.se de har så fina klänningar till super bra priser..

    kram catta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s