Ett samtal

on

Jag brukar inte skriva om mitt jobb, men nu tänker jag ge ett exempel på samtal. Jag talar alltså med hundratals (känns som många hundra varjefall…) människor i telefon per dag. Kan berätta att det förekommer ett och annat spännande samtal ibland :)

Idag talade jag med en dam. Hon hade ett problem som vi försökte lösa, men då jag inte kunde hjälpa henne, lovade jag att nån annan skulle ringa upp. Dvs. vi talade en god stund med varandra, då hon mittiallt blev döv (?)…

HON: bla bla bla…
JAG: bla blabla bla bla blablabla bla
H: blablabl bla bla blabla
J: Vad var ert namn?
H: Va?
J: Ert namn?
H: VA???
J: ERT NAMN
H: Nä, nu förstår jag inte…
J:ERT NAMN!!!
H: Nä, nu får du nog tala lite tydligare.
J: Vad heter ni?
H: VA??
J: VAD HETER NI?
H: Nä, nu förstår jag inte…
J: VAD HETER NI?!?!
H. Jag hör inte, du måste tala tydligare….

Ja, så fortsatte vi en god stund…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s