Tortillas med girlsen!

on

Gårkvällen, som skulle vara en hemmakväll (har ju inte ens packat upp kappsäcken ännu!!), ändrades till en jättetrevlig tortillakväll med gilsen! Och ett par småpojkar såklart :) Oj, så jag saknat mina tjejer, fast jag bara var borta i två veckor ju! Men nu träffades vi, fixade mat, åt gott, drack ett par öl och fick en del tjejsnack utfört :) Sånt är viktigt!

Maten smakade utmärkt, så som tortillas nu alltid gör :)

Smakade på en ölsort, Salitas, som var ny för oss alla. Och såklart med en bit lime i! Och skall väl nämnas att BB inte drack upp alla tre själv :)

Anna-vännen överraskade mej med en vinflaska on inhandlat åt mej :) Den hette nåt med Nina (man ser inte så bra på den suddiga bilden…). Flaskan är av plast, utmärkt att ta med sej t.ex. på picknick (jag som picknickar så ofta…. och dessutom är det ju olagligt att dricka vin i parker, men tanken var väl god) och så väger den ju inte så mycket. Troligen också mycket gott, skall smakas på i helgen :) Visst är det en fin flaska?

Avslutar inlägget med en tårna-i-vattenplasket-bild från förra veckan. Bilden är dålig, men man kan ändå se hur skönt det är :)

Puss på er!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s