Midsommar på Costa Paraiso :)

Midsommaren firades lite annorlunda i år. Firade nämligen högtiden i Orihuela Costa i Spanien. Min syster och jag fixade ändå ihop en liten midsommarstång av alla möjliga fina plastblommor och pinnar som vi hittade i den lokala kinabutiken. Tycker faktiskt att den blev riktigt fin :)

För att få feststämning där hemma hängde vi upp spanska flaggor omkring i lägenheten och dukade bordet färggrannt. Mysigt :)

Mamma fixade paella till midsommarmiddagen. En med höna och en vegetarisk :) Ser ganska proffsigt ut! Och smakade supergott!!

Som efterrätt blev det Creme Catalana i spansk tradition. Denna sort hittade vi färdig i yoghurtdisken. Bara att strö socker på. Faktiskt nåt av det godaste jag åt under hela resan! Mums!

Och denna fina bild på mej knäppte systersonen… Efter firandet med familjen fortsatte jag ute på ”stan” med en kompis som oxå råkade fira midsommaren på samma område! Och roligt var det!!!

Eftersom midsommarvädret är vad det brukar vara här i Finland kanske man borde starta en ny tradition och fira midsommar i Orihuela Costa istället. Hur skulle det låta? För det här stället är nog som husets namn tyder på, ett paradis :) Och skulle jag få ta med mej nånting hem därifrån, skulle det vara det här sovrumsfönstret med vädret och utsikten utanför :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s