Souvenirer till pumpen

Hem, ljuva hem :)

Skönt att vara hemma igen, efter två veckor i sköna Spanien :) Man kan märka på katterna att de verkligen är glada att jag är hemma. Elmo bufflades och spann i mitt öra hela natten och Elton vill bara ligga nära genast jag sätter mej ner i soffan <3

Men samtidigt känns det overkligt att ena stunden sitta på ett tak i värmen och dricka Piña Colada och nästa stund vara hemma i ett ösregnande Finland. På midsommarafton blev det lite firande hela natten lång tillsammans med en kompis som råkade komma ner till Spanien över midsommar. Kul!

Blev såklart lite shoppande oxå :) Så mycket att jag fick packa ner en del grejs i pappas kappsäck, eftersom inte locket gick fast till min egen… Hittade lämpliga små mobilpåsar till pumpen :) Hur perfekta som helst. Dessutom kostade de endast 50 och 60 cent (i Finland får man säkert punga ut med minst 5 € för en liknande påse…)…

Jag klipper ett litet hål på baksidan för clipset.

Dessutom har jag pimpat min insulinpump med ett litet Monster High .klistermärke som jag fick av systerdottern. Fint, eller hur :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s