Hej på er!!

on

… mina kära bloggvänner! Tack för att ni orkar kika in här dag ut och dag in trots att jag inte uppdaterat bloggen på länge. I slutet av veckan åker jag hem igen så då skall jag skriva lite om resan :)

Blodsockren har varit otroligt jämna här  under resan, men tyvärr lite på högre sidan. De har legat på typ 8-13 hela tiden, som inte är allt för katastrofalt högt, vilket är tur, för annars skulle jag inte orka med nån ting.

Jag har senaste dagarna lidit av hemsk hemlängtan. Två veckor är ganska lång tid att vara borta hemifrån ändå. Saknar mitt hem, min duscg, min säng och framförallt mina söta katter ju!

En kommentar Lägg till

  1. bebs81 skriver:

    Vi saknar dig också! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s