Halsningar fran Spanien

Hej pa er mina kara lasrare och halsningar fran en soligt och varmt Spanien!!

Har har vi det bara bra, tredje dagen pa gang :) Igar hade vi 32 grader i skuggan, varmt och skont :) Pumpen har fungerat precis sa perfekt som den skall, men sensorn tror jag har fatt varmeslag tror jag, sa den skall jag ta bort i dag. Kanske satter jag i en ny i slutet av resan, sen da jag inte behover ligga i solen mera :) Hudfargen andrar sakta med sakert :)

Fastnade i sakerhetskontrollen pa flygfaltet och hamnade in i ett litet rum tillsammans med tva sakerhetsvakter for att de skulle kolla igenom mitt bagage och de ville se kanylen och senorn. Men berattar mera om den tràkiga handelsen da jag kommer hem.

Ha det sa skont alla ni! Vi skall idag fira foraldrarnas 35te brollopsdag :)

4 kommentarer Lägg till

 1. cattasblogg skriver:

  ha de underbart för mig med tjejejje ..
  keamar catta

 2. lma7 skriver:

  Hej, hoppas ni har det skönt i Spanien! Skulle gärna fira min 72:a födelsedag där (som är idag) 8)

  1. ninnukka skriver:

   Grattis på födelsedagen lite i efterskott!

 3. Hanna skriver:

  Låter som du har det alldeles underbart=) längtar efter sommarvärme här i kalla Sverige. Låter som en mardröm att bli stoppad i säkerhetskontrollen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s