Resfeber – vad är det?

Folk har de senaste dagarna frågat mig om jag har resfeber. ”Inte egentligen” har jag svarat. Men då man kollar blodsockren de senaste två dygnen, kan man verkligen konstatera att JO, det är resfeber jag har:

15,3
9,4
14,8
17,3
8,5
4,7
8,5
7,5
13,2
17,0
20,2
10,9
12,7
12,0
17,3
9,9
12,7
7,9
16,1
3,6
14,8

Det har varit sån kaos! Och att jag idag, just innan vi skall resa iväg, vaknar med hypo gör det ju inget bättre precis…

Nå ja, nu är allting packat, katterna är på sitt hotell, hushållet ”städat”. Nu är jag redo för semester. Ska försöka komma med nåt inlägg under semestern, men vet inte riktigt hur ofta jag har tillgång till internet. Få se! Puss på er kära läsare! Trevlig midsommar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s