Jag är ett tivoli idag!

on

Jag är världens tråkigaste då det gäller att matcha olika färgers kläder. Känner mej som ett tivoli genast om jag har på mej mer än en färg. Så därför blir det oftast svart, svart och jeans eller svart och lila, typ. Så vad har jag riktigt tänkt då jag idag går omkring och ser ut så här:

Känner mej som ett helt tivoli. Alltså det är inte det att jag inte kan matcha. Jag ser nog bra vilka färger som går ihop och så, har ju faktiskt studera sånt oxå (för 15 år sedan…), men jag tycker bara det blir för granns. Samma gäller inredning. Jag gillar färger i hemmet, men det kan bara vara en färg åt gången. Sen då jag hittar en ny typ skål i annan färg, så måste jag byta ut hela inredningen typ…. Men jag gillar andras färgglada hem och outfits.

Annars då… Vaknade på 15,3 i morse, alltså inte den bästa starten på morgonen precis… Fick ner blodsockret lämpligt till luch, men då räknade jag fel kolhydraterna och bs steg igen till 17,6. Håhhå. HUR skall man veta hur mycket kolisar det finns i mat som man inte själv lagar? Idag var det parikor fyllda med bl.a. sojakross och kikärter. Helt omöjligt att veta ju! Men nu ligger jag igen på 8,2, så nu är jag nöjd. Men har på känn att det kommer att sjunka ännu eftersom jag korrigerade för en timme sen… Så det får visst bli ett par kex till eftermiddagskaffet :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s