Det evinnerliga packandet!

Efter att denna resa är gjord tror jag att jag inte skall resa nånstans på ett gott tag. Det här evinnerliga packandet!!!

  • Reservblodsockermätaren. Skall jag packa ner den i kappsäcken med den påföljden att kappsäcken kanske försvinner och min vanliga mätare kanske går sönder, och så står jag där utan blodsockermätare. och kan inte språket.
  • Reservinsulinpennor. Det kan ju hända att pumpen går sönder redan på flygfältet och att jag måste använda pennor i två veckor. Hur många pennor behöver jag då med mej? Att de inte tar slut. Sen står jag där i apoteket och inte kan språket.
  • Infusionsset. Jag var smart och lämnade 15 set efter mig senast vi var på resa, så att jag inte behöver kånka med mej så många denna gång. Men tänk om det varit inbrått och alla mina set är borta. Eller tänk om datumet gått ut på dom, det kollade jag ju faktiskt.

Jag kan hålla på hur länge som helst… Om, om , om…Alltså man blir ju sinnessjuk av den här sjukdomen. Så här kan man väl inte hålla på att tänka, eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s