Skulle inte ha tid med högt bs nu!

on

Jag har haft sgs perfekta blodsockervärden denna vecka. Legat under 10 mest hela tiden. Lite vill det stiga efter lunch, ungefär till 12, men det brukar komma ner av sej själv, så det är inget jag stressar för. Tyvärr har jag oftare hypon oxå då jag har bra värden :( Ca 1-2 per dag, inte så kul. Men så har det alltid varit, och så kommer det troligen alltid att vara…

Men idag slarvade jag ända från morgonen. Mätte 4,2 på morgonen, så tänkte att jag sätetr bolusen lite efter att jag ätit frukost, så det inte börjar sjunka tills jag skall promenera till jobbet. Men det glömde jag ju. Låg på 12.6 då jag åt lunch och satte allt för lite bolus till min pajbit, så hamnade på 18,3 Urk. Känns som om hjärnan skule smälta ungefär. Nu är jag tillbaka på 12 och är skittrött!

Åker till Spanien på fredag, så jag borde tvätta, packa, städa, dammsuga osv osv. Orka! Det suger att ligga högt då man har saker man borde göra. Snark.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s