Hur gick det med fjärrisen?

on

Skrev för ett tag sedan om att jag skulle vilja ha en fjärrkontroll till insulinpumpen. Mailade materialutdelningen, och idag fick jag svar. Inte direkt det svar jag hade önskat mej :(

Endera skall jag skaffa fram ett läkarintyg, där det framgår varför jag skulle behöva fjärrkontrollen, eller så skall jag skaffa den själv. Nå, vilken läkare skriver ut ett läkarintyg för att jag tycker det är pinsamt att lyfta upp klänningen eller gräva i urringningen för att få fram pumpen? Och inte har jag råd att betala 129 € för den lilla grejen heller. Så jag får väl vara utan fjärris bara och fortsätta blotta mej själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s