Pätkisar

on

Hjälpte en kollega med en grej och som belöning fick jag en påse favoritgodis, Pätkis!

Så svårt att bara låta den ligga här på arbetsbordet utan att äta upp den. För det första vill jag inte förstöra mina fina blodsocker som jag haft idag (8,0, 6,6, 9,2) och för det andra MÅSTE jag försöka motstå allt sånt här ett tag nu, om jag alls skall rymmas in i någå kläder i sommar!

7 kommentarer Lägg till

 1. cattasblogg skriver:

  åååå dessa är.min mans favvo godis. kan ja beställa ngr påsar avndig samt frakten så sätter ja inpengar på ditt konto?skulle va så tacksam då.men bara om du pallar.
  kram catta

  1. ninnukka skriver:

   Ja, det är klart jag kan! Då kanske du kan i utbyte nästa Egoboost-tidningen år mej, så behöver vi inte växla med pengar? Tror du det går bra? Vad månne tidningen kostar där hos er? kan skicka godis för samma summa till dej!

   1. ninnukka skriver:

    Hej igen Catta! Såg att nästa Egoboost kommer ut 5.6. Alltså grejen är den att jag gilar tidningen och har inte hittat den här i Finland ännu, trots att den borde komma ut här oxå… Men jag kan posta några påsar godis åt dej, så kan du skicka tidningen till mej sen nåt tag då den kommit ut :) Maila mej din adress :)

 2. cattasblogg skriver:

  absolut… kolla när ja är i affären nästa gng vad den kostar. återkommer snart.

  1. ninnukka skriver:

   39 kr kostade förra numret

 3. cattasblogg skriver:

  ok, men säg till mig när de kommer ut så köper ja åt dig.. du får påminna mig..
  köper du ett par påsar åt mig o skickar dÅ

  min adress kan ja maila dig, vad har du för mail???
  kram catta

  1. ninnukka skriver:

   nee.nordstrom@gmail.com, så ska du få äkta finskt godis :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s