Ryggkanyl och strumpsandaler

on

Nu har jag första gången satt kanylen fast på ryggsidan. Har den lite högre upp än där jag brukade sticka insulin i tiderna. Det är ganska bekvämt att ha kanylen på ryggen, behöver inte vara lika rädd att den skall fastna i byxor osv, trots att den var lite svårt att få på plats, då jag inte är så vigulant…Tror att huden på magen oxå är nöjd att få vila lite grann :)

Oj oj sånt sommarväder vi har haf senaste veckan! Såå skönt att kunna gå i sommarkläder och barfota i skorna*. Men nu verkar det vara förbi för denna gång :( Ser rätt så mulet u just nu.

* Har nån förresten upplyst er diabetiker om att vi inte skulle få gå barfota i skor eller sandaler? Träffade en gång en diabetesläkare som tänkte falla ur stolen då han såg vad jag hade på fötterna, då jag kom in i mina högklackade platåsandaler för ett par år sedan. Fick en ordentlig predikan om att jag skall akta mina fötter och ALLTID ha tunna bomullsstrumpor (utan sömmar såklart!) på föttern. Jessus. Den regeln följer jag då INTE.

Jag går inte omkring barfota annat än på stranden, och även där är jag livrädd för vassa kvistar och stenar, för att inte tala om glasbitar! Vill verkligen inte mitt i sommaren ha sår på fötterna, för jag vet hur dåligt sår läker på fötterna, speciellt sommartid! Men sandaler vill jag ha på mina fötter, och helst utan strumpor. Så det så!

Annars är det väl inte så mycket nytt på gång här. Väntar så otroligt på Spanien-resan som igen närmar sej! Där är det varjefall varmt, de har nu haft sol och ca 30 grader hela tiden, passar mej!

2 kommentarer Lägg till

 1. cattasblogg skriver:

  hej tjejen.
  ja brukar ha strumpor på konstant typ. uta när ja har sandaler men sätter jämt på dem när ja kommer hem . går på altan mm. dvs jämt utan när ja har skor…
  har hört de du berättade så bla där av o för att ja är rädd att få stickor mm samt är jämt så torr om fötterna fast ja smörjer dem varje kväll.

  kram

  1. ninnukka skriver:

   Jag har så svettiga fötter så jag vill kasta av mej strumporna genast det blir lite varmt och sätter helst inte på dem innan hösten kommer… Men de är också känsliga och jag får jättelätt skavsår, som läger superlångsamt :(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s