Hypo här.

on

Det blir inte alltid som man tänker. Ibland ställer diabetesen till det. Hade tänkt gå en rask promenad till butiken ikväll för att köpa kattmat. Behöver verkligen frisk luft, och Elton & Elmo behöver mat. Men istället blev det 2,9 i blodsocker och en ordentlig hypo. Korrigerade med 2 dl juice och en banan. Hypon ville inte ge sej, så efter en stund åt jag lite glass till, brukar börja äta skräp då jag tycker synd om mej själv, och det gör jag då jag har hypo, så äcklig känsla.

Och hypon gjorde att jag inte kom iväg nånstans, utan har legat med ögonen i kors på soffan hela kvällen. Usch. Satte lite bolus efter allt jag åt, så bs har faktiskt för en gångs skull inte stigit i skyarna efteråt. Men fy så trött man blir.

Nu skall jag duka fram ett ordentligt kvällsmål, så jag får sova i natt, helt utan höga eller låga värden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s