Pumpen på låret

I onsdag var vi med tjejerna på gulej i Åbo. Jag klädde mig i klänning och tänkte att jag skulle testa pumppåsen som man sätter fast runt låret.

Tyckte det kändes bekvämt och pumen syntes inte under klänningen. Fint! Men tog för säkerhetsskull med klipset och påsen jag har pumpen i då den hänger i behån.

Då jag traskade mot bussen kände jag att ”strumpebandet” började hasa ner. Försökte dra det uppåt i bussen, men då vi kom till Åbo så började det hasa ner igen. Så jag böt till behåpåsen då vi väl kom fram. Inte så kul om pumpen hänger nere vid vristen mittiallt :)

2 kommentarer Lägg till

  1. Insulina skriver:

    Hej! Testade också ”lår-pump-påsen” men gick runt i lägenheten hemma bara för att testa och kände direkt att den ville kana ned. När jag spände den hårdare fick jag ju blodstopp nästan när jag satte mig ned haha.. Nä jag har ingen bättre lösning än än att spänna fast den i bh:n med clipset eller i byxlinningen, JO i troslinningen under ett par tajta strumpbyxor/leggings funkar utmärkt också :)

    1. ninnukka skriver:

      Jag har den helst oxå i behån, det är enklast ta ut den därifrån. Men den blir så svettig där innanför blusen. Och en gång på krogen blev jag knuffad och hela ölen hemnade rakt in i halshålet… inte så bra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s