Mosdagssnack

on

Så har det firas mödrar hala dagen. Hos oss är det tyvärr så att det är vår mamma som brukar bjuda på morsdagsmat… Vi döttrar är inte så haka på sånt. Matbjudande. Men kanske jag överraskar nåt år ;) Vi åt gott hela familjen ganska tidigt, eftersom pappa och svågern skulle på jobb på eftermiddagen. Efter maten åkte vi som inte skulle jobba iväg till Airisto på efterrätt och njöt av vårsolen. Man får alltid lite sommarkänsla då man besöker Airisto :)

Efter Airisto besökte vi ännu lilla farmor och gratulerade henne på morsdagen med en lite blomma.

Försökte gå ut en sväng, men det blev en kort promenad denna gång :( Mina ben blir ibland så sjuka då jag går. Det känns som om muskeln i smalbenet är för kort, eller det är väl just vad den är. Oftast går det över efter en stund, men idag satt det i, trots att jag stannade och försökte stretscha benen emellanåt. Men icke, kanske för att jag gick men högklackat tidigare då jag försökte vara lite fin på dagen… Nå, efter att mina fötter inte gick att böja åt nåt håll, och fötterna bara klampade i asfalten gav jag upp och gick hem. Jäkla ben. Men gick en sväng vid gruvkanten varjefall.

Vi har så nou pass myki fina konstverk här i Pargas :)

Glad morsdag alla mammor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s