Beige mat

on

I morse ”försov” jag mej. Eller egentligen vanade jag helt i tid, men steg upp först 7:05, var så seg! Så jag hade 25 minuter på mej att fixa mej själv och allt annat innan jag rusade iväg till jobbet. Och då får man bara ta vad man har med sig till att äta på lunchen, Idag blev det jättebeige mat för min del… Hade tänkt fixa en stor och fräsch sallad till, men det hann jag ju inte…

En kollega sa: ”Oj, din mat ser ju…… god…… ut. Eller den doftar varje fall okej.”

Tips: Mikrovärmda lökringar är ingen höjdare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s