ALLA morgnar

on

Mitt blodsocker brukar ligga mellan 6 och 8 på morgnarna, vilket är bra, eftersom jag gärna går i duschen innan frukost. Och ALLA morgnar äter jag en bulgarisk yoghurt (~10 kh) till frukost och sätter en enhet bolus. ALLA morgnar.

Idag visade blodsockermätaren ett morgonvärde på 12,3, så istället satte jag 2 enheter bolus. Och vad händer? Jo, blodsockret sjunker till hypo en timme innan lunch! Så jäkla typiskt. Jag SKA helt enkelt INTE korrigera. Så är det bara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s