Ikväll blir det hemma

on

Oj oj oj. Har flygit och flängt de senaste dagarna. lodsockren har varit som en berg-och-dal-bana (men med betoning på berg…) och jag har varit sent uppe på kvälarna. Går normalt och lägger med kl. 23, men nu har jag suttit i soffan till 24 senaste tre kvällarna. Och då klockan ringer 6.20 på morgonen är jag allt annan än pigg… Katterna ligger ännu och sträcker på sej i sängen och är bara för söta och jag är trött och sur för att jag måste stiga ur sängen!

Dessutom blev det lite extra bråttom, för jag steg upp först 6.45 ändå… Så skulle det duschas och sminkas och fönas och ätas. Till råga på allt skulle jag även denna morgon tömma kattsandlådorna, byta infusionsset och fixa lunch… Tydligen tror jag att att jag är wonder woman och hinner med allt möjligt på morgnarna… Det gör jag inte och försenade mej med två minuter från jobb. Sablar.

Så ikväll har jag inget inplanereat. Efter jobbet skall jag fixa nåt käk, gå på en promenad och sen bara ta det lugnt, kolla på tv och gå tidigt i säng! Så jag skulle vara ens lite piggare då klockan ringer i morgon! Hemmakväll ikväll, skönt :)

En kommentar Lägg till

  1. Tanja skriver:

    Med lite fananamma så löser sig allt, även om man är sur på mornarna. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s