Ledig lördag

on

Sitter med papiljotter i håret. Jag vill testa lite lockar i håret. Mitt hår börjar nu bli lite längre (på ena sidan…) och jag drömmer för tillfället om en lockig polkkatukka, så testar nu att tjuvstarta lite, få se hur det blir :) Troligen blir det en tantig arfokrullig frisyr, så det är ju tur att jag inte har planer för kvällen.

Syns inte på min rullning direkt att jag faktiskt är utbildad frisör… Nå, det är redan 12 år sen.

Har försökt röja i hemmet idag, dammsugat, städat i köket osv. Nu tänker jag inte göra nånting mera idag, bara kolla nån film osv. Mysa med kissorna. Så här såg det ut i vår soffa igår kväll:

Elton & Elmo är verkligen som sin matte, bäst på att lata sej. Nu oxå ligger Elton här på rygg brevid mej, väntar bara på att bli skrapad på magen. Sötisarna :)

Svider under kanylen jag satte igår. Borde jag byta den, eller bara låta den vara? Har inte märkt att den skulle påverka blodsockret på nåt vis, men är såå rädd för att huden skall bli infekterad under kanylen. Hur vanligt är det förresten?

2 kommentarer Lägg till

  1. bebs81 skriver:

    Tycker det är sååå svårt att få rullor i håret på sig själv. Väntar på att du lägger upp bild på resultatet sen också. :)

    1. ninnukka skriver:

      Beror på slutresultat…. Papiljotterna är i ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s