Ååååh sovmorgon!

on

Lade mej halv ett tiden igår kväll. Var helt dödstrött och önskade att både jag och katterna kunde ta sovmorgon. Sedan jag fick insulinpumpen har jag av nån anledning inte riktigt kunnat sova länge på morgnarna. Och mina katter vill oftast att vi ska stiga upp och leka 6.30… Så då Elmo kröp under täcket idag så vaknade jag, kollade på klockan som visade 11.10! Fantastikst! Elmo låg under täcket och Elton bredvid mej, båda spinnande och söta :) Men så ville mitt blodsocker att jag skulle äta nånting så var tvungen att stiga upp!

Godmorgon på er söta läsare :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s