Ett halvt år

on

Tänk att det redan gått ett halvt år med insulinpumpen! Tiden har gått så jäkla snabbt. Känns ju som om det var förra veckan jag var på sjukhuset och försökte lära mej leva med apparaten ju.  Och ännu är det så mycket jag inte kan med den. Men ganska duktig har jag blivit. Har ju ändå fått hba1c att sjunka från 8,9 till 7,3. Får väl vara lite stolt :)

Och har inte EN ända gång ångrat att jag bytt till pump. Den underlättar nog mitt liv helt massor! Och jag har så mycket bättre koll över vad som händer. Skönt.

Puss på pumpen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s