Hello!

on

Här har det varit dålig uppdatering… Den enkla orsaken är att mitt internet här hemma har fungerat helt sjukt dåligt de senaste dagarna. Tror jag borde byta tillbaka till fast bredband, börjar få ordentligt på nerverna med denna mokkula.

NU måste bantningskuren börja på allvar här hemma hos mej. Det damp nämligen första bröllopsinbjudan för sommaren i postluckan igår. Och väntar ett par till :) Och jag skulle så gärna kunna handla ett par snygga klänningar. Mitt klädproblem är att jag är så kort, under 160 cm, och då blir klänningar i storlek 40 opassliga på mej. Skärningarna blir fel och så blir de för stora vi axlarna. Skulle jag rymmas in i klänningar i storlek 38 eller 36 så skulle det redan vara mycket enklare att hitta nåt som passar. Dessutom har jag en fin Marimekko-klänning i skåpet som jag inte kunnat ha på några år, och den är så fin så jag gärna skulle bära den i sommar. Hoppas hoppas jag skulle lyckas gå ner några kilo. Har nämligen lagt på mej 4 kilo sedan jag fick insulinpumpen. Har väl bara blivit så bekväm av mej…

Nå, det är ännu ett par månader tills första bröllopet, så jag har ju lite tid på mej :)

Idag firar vi Eltons 4-årsdag :) Skall fixa nåt gott kvällsmål till kissorna.

Grattis Elton-älsklingen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s