Att sticka i låret

on

Orsaken till att jag för tusen år sedan slutade sticka insulin i låret var att det gjorde så fruktansvärt ont och så fick jag ofta blåmärken. Igår då jag skjöt sensorn i låret så gjorde det jääätteont och den har varit sjuk och öm varjegång jag rör sensorn. Och nu märkte jag att jag har världens blåmärke där under. Nice!

Varför är det så? Nån annan med lårproblem?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s