Helgblodsocker

on

Mitt blodsocker är alltid högt då jag är ledig. Det har jag kanske berättat förr oxå. Det är en orsak till varför jag nu bestämt mej för att i fortsättningen dela upp min semester på somrarna. 4 veckor ledigt är bara too much för min diabetes…

Men tänk så en liten apparat kan ändra på det mesta :) Talar ju såklart om lilla insulinpumpen. Visst, blodsockret är ännu oxå lite på högre sidan men har ändå hållits bra i skick, trots att det varit långhelg :) Så skönt! Det är nog bara en liten undermaskin, det är den. Men visst krävs det massor jobb oxå (t.o.m. lite mera än tidigare tycker jag)… Men det är så skönt att ha blodsockren under kontroll!

Glad påsk mina älskade bloggläsare!

Igår då jag var till butiken köpte jag första gången ever blommor hem till mej :) En stackars bukett gula tulpaner fanns det kvar, så passade på att fixa lite påskfint här hemma. Jag är ingen blommänniska, plus att mina kära katter ju äter upp de flesta blommor som mina gäster har hämtat genom åren…. Men har märkt att de inte bryr sej om tulpaner och orkidéer, så de passar fint här hos mej ;)

En kommentar Lägg till

  1. Insulina skriver:

    Håller med om att sockret stiger mycket när man är ledig, men så skönt att man kan ställa in pumpen på ”Helg-dosering”, underlättar en del :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s