Medicinsnack

on

Flunssan och hostan börjar äntligen vara bättre :) Vilket ju är tur, eftersom jag skall åka till Spanien om en vecka!

Jag kände mej jätteyr i huvudet några dagar. Det blev så illa igår så det kändes som att jag behövde hålla i mej i arbetsbordet trots att jag satte på stolen. Riktigt yr i huvudet alltså.  Jag skyllde först på min kollegas stövlar som luktade start av skoputs… Men sen kom jag på att det ju är medicinen som jag ätit en vecka. Jag fick nån Duact-liknande medicin mot snuva och allergi (kommer ju inte ihåg vad det heter såklart…), och jag har tagit två tabletter om dagen. Läste senare igår på bipackssedeln att en av de vanligaste biverkningarna är yrsel, så nu bestämde jag mej för att bara ta denna medicin till natten. Hoppas jag inte faller ner från sängen bara ;)

Andra biverkningar var bl.a. socker i urinet och förhöjt blodsocker. Är det då en lämplig medicin för diabetiker an man fråga sej? Nå, några dagar bara kvar av den. Sen byter jag till en lättare allergimedicin som doktorn tyckte jag skulle fortsätta med. Jag är nämligen alltid snuvig om morgnarna och snyter mej många gånger längs med dagen, så hon misstänkte nån allergi, troligen för damm… Och så länge jag alltid är snuvig så försvinner inte kystan från min bihåla heller. Så nu testar vi lite allergimedicin om det skulle hjälpa.

Så sånt. Här kommer Elton.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s