Äckelkänning!

on

Uj uj uj. Sån dunderkänning!

Mätte för en tid sedan 4,8 (inte ännu känning) och åt en banan. Ca 15 minuter senare känner jag mej låg och dricker en liten juiceburk. Ytterligare 10 minutersenare får jag världens dunderkänning. Hela kroppen typ domnar bort, synen blir suddig, svårt att koncentrera sej. Så jag klämde i mej 6 st glukostabletter och en till juiceburk. Det är nu ca 15 minuter sen, men känningen håller fortfarande i sej. Usch så äckligt. Men efter de här totala  75 (!) kolhydraterna kommer jag att hamna högt om en stund…. Nu är det bara att vänta och se.

Men jag kan inte låta bli att panikäta vid känning. Insulinkänning är troligtvis den äckligaste känslan jag vet. Känns som man inte har nån kontroll över nånting. Och samtidigt panikänslan om det går för lågt..Två av gångerna jag hamnat i insulinchock har jag ju faktist hunnit reagera på lågt bs och ätit innan jag fallit ihop. Så snabbt kan det gå tydligen.

Nå ja börjar känna mej bättre igen. Blodsockret är 6,9, skönt!

2 kommentarer Lägg till

  1. Charlotta skriver:

    Jo, känner igen d där med att panikäta. De tar ju iaf 15 min innan man börjar känna sig bättre. Vet ni hur mycket man hinner häva i sig på 15 min? Mycket ;D

    1. ninnukka skriver:

      Jo massor. Man är enkelt uppe vid 100 kh då man vräker i sig ALLT i sin närhet som innehåller kolisar….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s