Sjukstuga här med

on

Senaste dagarna har många bloggare haft sjukstuga, och idag är det min tur. Kände ont i halsen i förr går och igår började näsan rinna och på kvällen hade jag feber. Och eftersom jag bara måste vara i skick i fredag (har ju blivit inbjuden till Idols tekee hyvää -konserten i Helsingfors!!) så bestämde jag mej för att bli hemma idag och imorgon. Och bra var det, för det har ju bara blivit sämre längs med dagen.

Blodsockren har ändå hållits någorlunda i skick (tack pumpen!!), lite högt, men ingen katastrof.

Nu orkar jag tyvärr inte sitta upprätt längre. Skall sluta med en liten bild. Jag färgade håret i torsdags. Jag brukar göra så att jag sköljer ur färgen samtidigt som jag går i duschen, för att ha så lite färgstänk runtom i badrummet som möjligt… Och så här blir allt tejp runt senorn att se ut av sen svarta färgen:

Snyggt… Tur man inte behöver visa sej utan kläder så ofta…

En kommentar Lägg till

  1. Hanna skriver:

    Här med=/ Krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s