Vårfiilis :)

on

Idag har jag första gången för i år på mej dom här:

Så nu känns det verkligen som vår. Dessutom kastade jag på mej den tunnaste vårrocken i morse, ååh så skönt!

Gårdagens klädshopping gav resultat, men inte sådana som jag hade önskat… Jag sökte kläder att ha på mej på kryssningen i helgen och på konserten nästa helg. Men icke. Istället köpte jag en sommarklänning, två par tights, en topp, en tröja och en kofta. Och allt i svart såklart… Det jag var ute efter var en svart enkel tunika, ett par halvblanka svarta tights och en svart lite längre vårjacka. Men sånt fanns inte.

Låter som om jag skulle kunna färglägga min garderob lite grann…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s