Mat på bordet och hårfärg

on

Åh vad jag önskar att nångång skulle finnas mat på bordet då jag kommer hem från jobbet. Ens en gång. Det är så tråkigt att komma hem sent och alltid börja väsä nån mat. Därför blir det ofta halvfärdig mat, onyttig mat :(

Vet ni vad som är såå lyxigt med att bo i en sån här liten stad? Jag ringde till frissan just och frågade hur länge de har öppet idag. Jag slutar nämligen först kl. 17 och jag MÅSTE få hårfärg. Tänkte att jag ringer före, blir bara sur om jag går det och det är stängt. Nå den snälla frisören sade att hon måste stänga kl. 17, men hon kan föra in hårfärgen till blombutiken som är deras granne. Så snällt! Så nu får jag håret färgat inför kryssningen i helgen :) Jihuu!

Kikade in i den lokala Seppälän idag, och hittade en såå tjusig klänning. I ORANGE! Nu är det vår, Ninnu börjar köpa färgade kläder! Skall testa den ännu hemma med  skor och tröja, sen först bestämmer jag om jag skall hålla den. Men jag är nog riktigt förtjust i den :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s