Här har det kalasats hela helgen :)

on

Oj oj, har blivit dåligt bloggat igen på sistone. Har bara firat födelsedag ju :) På lödragen hade jag gäster från 12.00, ända tills vi for till pubben typ 23.30… En låång dag. Men ack så rolig! Och så fina presenter jag fick också! Tack och bock allesammans!

Andra roliga saker då?

I lördag blir det kryssning :) Skall åka båt av och an till Åland, Familjeklubben i den lokala diabetesföreningen är det som ordnar. Och trots jag inte är barn eller har barn, var de ändå så snälla att de bjöd mej med :) Det blir föreläsningar från Medtronic, Bayer, om diabetesforskning och såklart god mat och shopping. Allt som hör en kryssning till :)

Och på söndagen skall jag på mitt första styrelsemöte i Diabetesföreningen. Spännande det oxå!

Och vet, jag är så lycklig. Jag har nämlligen blivit inbjuden till Idols gör gott! -välgörenhetskonserten i Helsingfors om en och halv vecka. Det kommer att uppträda toppartister, både inhemska och utländska. Ska bli så roligt! Programmet kommer i vecka, can´t wait! Inbjudan fick jag av Kyrkans utlandshjälp. Tror det är för att jag hjälpte till att göra tegelstenssmyckena tidigare. Jihuu!

Och SEN blir det Spanien. Så mycket kul och spännande på gång. Och det behöver jag verkligen! Tycker jag levt som nån annan eremit är nu hela hösten och vintern, nu behöver jag komma ut bland folk. Inte blir man annars bortgift, som vi brukar säga med en kompis :)

Lite ljus mitt i sorgligheterna.

6 kommentarer Lägg till

 1. bebs81 skriver:

  Kiva att du fick ett lyckat veckoslut. Hade så gärna kommit. När vill du ha (om du vill ha) några försenade födelsedagsgäster då?

  1. ninnukka skriver:

   Det blir nästan till nästa vecka… Denna vecka vet jag inte riktigt hur jag jobbar, övertid och så, och helgen är fullbokad… Nästa vecka passar typ måndan…

 2. bebs81 skriver:

  OK. Eller så får vi ta det imorgon i samband med klädpartyt, om jag kommer, har egentligen en annan grej då också men har inte riktigt bestämt mig ännu. Vi får höras!

  1. ninnukka skriver:

   Uu, låter jännä. Jag jobbar 8.45-17 imo, så jag hoppas jag hålls vaken…

   1. bebs81 skriver:

    nå, det är nog inte så jännä som det låter :) Men vi kanske ses imorn!

   2. ninnukka skriver:

    7:45 sku det ju stå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s