Delade känslor

on

Det är så delade känslor så det inte är sant.

Jag är så otroligt ledsen over kompisen Hannis bortgång så det inte är sant. Senast vi träffades talade vi om att han skulle gästblogga här, han hade just flyttat tillbaka till Helsingfors och var bara så glad och fylld av livslust. Och nu är han borta.

Samtidigt händer det så många saker som jag är så otroligt glad över. Och om en månad är jag i Spanien, can´t wait!

Men mina blodsocker var helt fantastiska igår, kolla bara:

5,0, 8,6, 8,3, 11,0, 7,1, 7,6, 7,9, 8,2, 6,2, 6,7, 6,1, 11,2

Nu är bara min fråga: Skall man verkligen behöva mäta blodsocker 12 gånger på n dag för att få bra värden? Genast om det går mera än en timme mellan mätningarna ligger jag högt (kolla bara 11-värdena…). Nå, Jag mäter så gärna, om värdena fortsätter vara så här. Så länge fingertopparna håller bara…

En kommentar Lägg till

  1. Hanna Lundqvist skriver:

    Beklagar verkligen sorgen.

    Klart att man blir kluven i sina känslor när någon mister livet. Man känner sig nästan skyldig för att man ler ibland.

    Superfina värden, jag tar så många bs i perioder när det gärna svänger och man känner att man måste vara på alerten för att fånga svängarna, sen finns det perioder då jag känner mer hur jag ligger till och värdena är stabila, då kanske jag tar mellan 5-7 bs/dag.

    Ha en bra helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s