Dags för mjöd :)

on

Man vet att våren är här då mjöden hittar till butikshyllorna :) Inte är det ju såå långt till valborg ännu…Jag gillar mjöd. Och nu finns det light mjöd att köpa dessutom! Kanske det alltid förr oxå funnits, men jag ar inte lagt märke till det förut. Så jag köpte en flaska och har redan druckit upp halva (obs! mjöder är alkoholfri :) ). Börjar väl jäsa i magen i natt sen… Denna mjöd är av märket Hellefors och innehåller 1 kolhydrat per decilite. Passligt, tycker jag!

Ikväll fick jag ett samtal av systerdottern. Tror inte hon ringt åt mej förut så blev riktigt överraskad och glad. Hon ville att jag skulle komma till dem eftersom hon och brorsan var ensamma hemma då syrran var på möte och pappan på jobb. Så jag åkte till dem (fick skjuts, tack för den :) ) och höll dem sällskap tills mamman kom hem igen. Eller jag satt väl mest och halvsov i soffan och de såg på film :) Dessutom var jag lite favoritmoster och gav lov åt killen att äta godis mitt i veckan. Helt kul att hänga med ungarna på tre man hand. Och tråkigt blir det aldrig med dem, tjejen är ganska bra på underhållning ;)

Efter att jag kom hem stickade jag klart en socka igen :)

Nu skall jag hoppa i säng så jag orkar fylla år hela dagen imorgon. Jei!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s