Doftgrejs

on

Att ha en kattsandlåda i köket är inge kul. Varjefall inte då nån av katterna alltid bestämmer sej för att behöva bajsa då man skall göra mat eller nåt annat i köket…. Annars heller luktar ju inte den där sanden  rosor och liljekonvaj precis….

Så för en vecka sen då vi var till IKEA med mamma köpte jag nån sorts doftgrejor som jag satte i en liten vas. Tänkte att de skulle hämta en lite trevligare doft till mitt kök. Men tyvärr doftar de inte så mycket (eller nåt alls egentligen…) men de ser ju ganska trevliga ut, eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s