Detta minne…

on

Glömde koppla på veckoslutsbolusen igår, så vaknade till lågt blodsocker lite innan 8 imorse… Det irriterar så tusan då jag ju skulle få sova lite längre. Jag kopplar alltså på ett annat program på pumpen alltid på fredagkväll till söndag som ger mindre insulin mellan 05 och 08 på morgonen än på veckodagar. Annars hamnar jag lågt på helgmorgnarna, och det vill jag ju inte….

Nå vaknade låg idag, drack en liten burk juice och popsade i mej en näve russin. Satte in en bolus på 2 enheter på en halv timme och nu då jag steg upp var bs 8,7, nice :) Ibland känns det som om jag börjar förstå hur jag ska handskas med den här insulinpumpen (ibland sen inte alls….).

Jag satte igår kväll framför tv:n och stickade sockor… På en fredagkväll! Som tur ringde en kompis och räddade mej från vanhapiikahelvetet, så vi gick ner för att bowla och vi hade riktigt skoj :)

Nu skall jag gå iväg till min lilla farmor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s