Typiskt

on

Så jävla typiskt. Först ligger blodsockret högt, korrigerar, högt, korrigerar, högt. Argh. Och vad händer sen? Jo lååågt! Ååååh! Jag blir så less på allt evinnerligt blodsockercheckande hela tiden! Kan det aldrig bara vara bra? Uh! Och till råga på allt skall jag imorgon på blodprov, så har väl bs åt skogen på morgonen igen då…

Nå, det låga blodsockret korrigerade jag med en hamburgare som jag satte ihop av allt möjligt jag hittade här hemma i skåpen :)

Nu ligger blodsockret på 8,0 men det konstiga är att hypokänslan har hängt kvar i benen redan över två timmar! De känns ostadiga och darriga och knäna rycker till emellanåt. Varför gör det så? Fattar inte benen att blodsockret stigit ren eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s