Sänkt basal

Den här dagen har redan börjat bättre än gårdagen. Blodsockret var 6,9 då jag vaknade, ingen snöstorm, snälla katter osv… Skönt. Hoppas dagen fortsätter likadant också.

Natten till igår hade jag två hypon. Igårkväll stickade jag på min socka i full fart så jag glömde att äta kvällsmål. Mittiallt var klockan halv elva och dags att hoppa i kojs. Blodsockret var då 7.3, hade ingen lust att äta nåt så sent, så att förhindra hypon på natten sänkte jag min basat till 85 % över natten, OCH LYCKADES! Blodsockret var som sagt 6,9 idag på morgonen, jihuu! Kanske det skulle ha varit hypo på morgonnatten ifall jag hade kört med 100 %, vem vet?

Annars börjar sockan ta sej. Blev igår (äntligen!) klar med skaftet och började på hälen. Häldelen stickade jag visserligen fel, så det hanmar jag rispa ikväll då jag fortsätter stickandet…

3 kommentarer Lägg till

 1. bebs81 skriver:

  Det blir ju fina sockor! Har aldrig riktigt fattat hur man gör sådana, men har en längre tid haft i planerna att klura ut det. Så en vacker dag (kanske då jag är pensionär) ska jag också klara av att sticka sockor. :)

  1. ninnukka skriver:

   Själva skaftet är inte alls svårt att sticka (säger hon som hamnade kolla på nätet hur man stickar avigt…) men ganska tidskrävande, är iju inte heller så snabb så… Den där hälen var värre, precis som alla varnat…

   1. bebs81 skriver:

    Tycker nog mest att det är jobbigt att hålla alla stickor i sjack. Har för mig att mina fingrar börjar krampa av att försöka hålla dem på plats utan att de glider iväg. :) Men kan tänka mig att hälen är ett kapitel för sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s