Monstervarning

Idag är jag ingen trevlig person. Är bara såå irriterad på allt! Idag är en sån dag då jag skulle vilja ha väggar runt mitt arbetsbord och få vara i fred. Suck. Nå, har ännu bara varit på jobb i en halv timme, så dagen hinner ju ännu ändras till det bättre.

Vaknade med lågt blodsocker i natt. Drack lite juice som jag hittade under dynan :) och fortsatte sova. Så vaknade jag igen om två timmar, samma sak. Suck. Ändå låg bs bara på 7,8 i morse, trots två doser juice á 20 kolhydrater. Men det är troligen de låga värdena och för lite sömn som gjorde att jag vaknade upp som ett monster.

Och ute var det  dessutom den värsta snöstormen jag hamnat gå i denna vinter. Dubbelsuck.

Dessutom hamnar jag jobba övertid, INTE min dag!

edit senare…. -> högt blodsocker!

 

En kommentar Lägg till

  1. R skriver:

    Intressant blogg. Min son (10 år) har diabetes typ 1 :(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s