Vårkänslor :)

on

Vitsi så man blir glad och pigg genast då solen orkar visa sej :) Och kolla så fint det var på bron idag:

Tittade in på Bittes blogg och blev såå inspirerad att sticka sockor :) Hon fixar alltid så fina saker så efter jobbet idag skall jag traska iväg för att köpa garn och stickor. Jag har senast stickat sockor (som aldrig blev färdiga…) typ 1993, så kanske jag hamnar träna lite först innan jag sätter igång :) Vet faktiskt om jag kommer ihåg hur man fixar till maskorna heller. Nå, det återstår att se!

På diabetesfronten händer det väl inte så mycket nytt… Blodsockret är lite stabilare nu då flunsan har gett sej, men ännu stiger det efter lunchen lite för högt (idag till 11,5). Tror jag skall sätta i en sensor och undersöka saken lite bättre…

2 kommentarer Lägg till

  1. pia pyykkönen skriver:

    Att sticka är väldigt rogivande. En del kan sticka o se på TV samtidigt, så bra är inte jag, men kanske du är? Vad glad jag blev när ditt blodsocker har stabiliserat sej. Har läst på bloggen din att ibland har det varit upp o ner. Ha en bra kväll.

    1. ninnukka skriver:

      Har nu stickat mina första varv på ca 15 år, så det lär nog ta en stund innan jag kolla på tv samtidigt :) Trevlig kväll till dig med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s