Söndagslunch

on

Jag var pizzasugen genast från det jag vaknade, så jag var tvungen att fixa ihop en sån :)

Som jag skrivit så många gånger förut gillar ju inte mitt blodsocker då jag äter pizza, men hemlagad pizza är en helt annan sak. Kanske för att den är hälsosammare (?) och för att jag äter hemskt mycket mindre av det… Jag brukar göra en halv deg, dvs. en halv plåt pizza, och så äter jag typ hälften av det åt gången (microvärmd pizza är faktiskt helt gott att äta senare). Jättesvårt att räkna kolhydrater såklart, men jag brukar lyckas mycket bättre med bolusen än då jag äter restaurangpizza. Nå, nog snackat om pizza…

Idag är det verkligen vår i luften, tror jag skall gå ut en sväng i solen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s