Så lyxigt

Igår mitt i allt snuvande och soffliggande ringde kompisen Heléne och bjöd mej till dem för att äta. Vitsi så lyxigt! Nu behövde jag inte själv laga met, och dessutom skulle jag få äta i gott sällskap :)

Heléne hade fullt upp i köket då jag kom. Men jag fick hjälpa till att fixa käket oxå. Efterrätten tyckte hon att jag skulle göra .

Till mat blev det grönsaksröstin med ris, sallad och yoghurts-/vitlökssås. Och efter det åt vi chokladmuffind (Suklaafondant stod det på receptet) med hallon och grädde. Mums. Allt var så gott! Tack så massor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s