Om att bli 31

På riktigt. Ska man se ut så här i fejset då man är 30?

Jag vet, äckligt. Det blommar ut nya alla dagar. I ansiktet, hårbottnet, axlar och rygg. Thank God for make up. Nå, snart ligger jag i solen och kanske de försvinner sen?

Om dryga två veckor är jag inte längre 30. Vilket är synd, för jag har verkligen trivats med att vara 30. 31 är så mycket äldre på nåt vis. Dessutom tycker jag är för kort för att vara 31. Fråga mej inte varför, det är bara så… Den stora 31-dagen skall firas med familjen och med gudbarnen och deras familjer. Min släkt är ganska liten, så det är bra att fylla ut med många gudbarn istället :) Att skapa nya släktingar på det viset.

Om det är nån som tänkt skaffa mej en födispresent kan jag ju berätta att jag just nu jättemycket önskar mej en sånhär modells dammsugare. En snygg som man kan ha i köket. Helst såklart i turkos. Det viktigate med den är att den måste orka dammsuga upp sand. För det har jag mycket av på golvet…. Jag har tidigare haft två olika små köksdammsugare (rikkaimuri) med ingendera orkade med sanden. Ena dammsugade fint upp sanden, men då man stängde av den föll sanden ut igen… Snyggt…

Annat på önskelistan just nu är presentkort till SinInk, dvs. den lokala tatueraren. Skulle såå behöva fixa till armen till sommaren, men verkar inte ha råd på ett tag med sånt. Och såklart cash till resorna. Skall åka två gånger till Spanien inom fyra månader, så det lär gå åt. Så sånt. Välkommen 31!

I förra inlägget skrev jag att jag var på väg ut i vårsolen, men så blev ändå soffan och filten för bekväma och så låg Elton och snarkade så sött bredvid mej, så ville inte alls stiga upp. Men nu skall jag på riktigt ta mej i kragen och gå ut en sväng. Måste ju ändå till butiken också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s