18,5!

Det var en rejäl förkylning som bröt ut under dagen igår. På morgonen rann näsan lite grann, längre in på dagen forsade det och jag nös och livet kändes nästan förskräcklig. Nå nej nå nej :) Så illa var det inte. Men det är aldrig nåt speciellt kul att vara förkyld heller.  MEN blodsockren var helt perfekta hela dagen och kvällen :) Var riktigt överraskad. Skön känsla…

… Ända tills imorse. 18,5! Whaaat? Förstod ingenting! Varför, varifrån, hur? Tog en enhet korrigering, hoppade i duchen, fixade mej i ordning, gick till jobbet med yoghutburken under armen (blev lite bråttom och hann inte äta hemma…) och då jag kom fram var bs på 8,5. Igen funderar jagn HUR har det kommit ner så mycket med EN enhet humalog? Detta är nu orsaken varför jag ALLTID korrigerar med små doser, ni som funderar. För att inget går enligt konstens alla regler här inte….

Nå, det är väl bara att önska att värdena hålls bra nu resten av dagen. Flunsan tar redan krafterna av mej, så höga blodsocker, nej tack!

Bilder från igår. Det är sällan som Elton är kramsjuk och kommer nära, så då han kommer helt själv så här nära och ligga så är det bara att vara nöjd och sitta still :)

Makupala, nam! Det är väl ingen hemlighet att jag äter gott då jag tycker synd om mej själv, så igår blev det en Makupala. Den smaken som man som barn tyckte var tråkigast! Men som nu är godast :)

Bilderna är supermörka, beklagar för det. Men i lampan ovanför min soffa är 2 av 4 glödlampor sönder, och jag räcks inte sjlv att byta dem! Inte lätt att vara av svamphuggarlängd… Så mina långa gäster brukar få byta dem då de kommer på besök :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s