ÄNTLIGEN!

on

…har jag mätt några bra blodsockervärden, trots att jag blev bjuden på fastlagsbulle igårkväll… Men den var hembakad, så kanske den var lite ”snällare” :) Nå varjefall, blodsockret låg på 7,5 i morse och 6,9 efter frukost! Åh så glad jag blir! Däremot håller en flunsa på att bryta ut känns det som, kanske det är den som spökat i mina bs senaste två veckorna?

Sen en liten dålig bild på mina så kissor som låg och sov igårkväll med svansarna i kors <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s