2 kommentarer Lägg till

  1. V8 MAMMAN skriver:

    Wow, vilka snygga smycken! :)
    Jag var ju också självklart tvungen att kika in på hemsidan och insåg då att de hade även nyckelringar med valfritt namn/text på. Eftersom sonen är för liten ännu för att använda smycken, kom jag på att jag kanske kunde ta och beställa en nyckelring med ”diabetes” och sonens födelsesignum på istället, som vi sen kan fästa i sonens utehalare. För man vet aldrig vad man råkar ut för och ju fortare folk inser att sonen är en diabetiker, desto tryggare!
    Så tack, för tipset om sidan! :)
    (Jag har inte ännu beställt, för jag har inte kunnat bestämma mig för vilken typ av nyckelring vi vill ha. Men inkommande vecka tänkte jag skicka iväg en beställning.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s