Ny blogg

on

Kul att just du hittade hit!

Nu fick jag nog av det långsamma bloggen.fi och flyttade hit istället. Hoppas detta funkar bättre. Är inte riktigt nöjd med utseendet, men jobbar på det en annan gång. Nu skall jag bara lära mej använda det här :)

 

4 kommentarer Lägg till

 1. Pyssellisa skriver:

  Här är jag! Den här är nog betydligt snabbare än den gamla.

 2. V8 MAMMAN skriver:

  Jag börjar också få nog av bloggen.fi! Men har ännu lite hopp om att problemet ska åtgärdas. Om inte måste jag väl ta och göra som dig (och säkert en del andra); ta mitt pick och pack och byta blogg!
  Här ser jag också att du har fått med dig dina tidigare blogginlägg. Trodde inte att detta var möjligt, så dels därför har jag också valt att stanna kvar på bloggen.fi. För jag vill ju ha sparat och ha tillgång till mina tidigare inlägg. Därför frågar jag, är det svårt att ta med sig sina tidigare inlägg? Och nu ska du tänka på att jag kan NOLL på såna här saker…
  Hoppas att du ska trivas bättre med din nya blogg! :) Men som det verkar är ju nog denna betydligt snabbare än bloggen.fi´s bloggar!

  Ha det gött!

  1. ninnukka skriver:

   Ja, det var så mycket enklare att ta med allting än jag nånsin hade trott. Orkade inte mera med bloggen.fi och allt strul där var. Med min stackars mokkula funkade det just inte alls mera… Men än så länge trivs jag här :) Kiva att du hittade hit!

 3. bebs81 skriver:

  Grattis, du tog steget! jag är nog också så störd på bloggen.fi, så snart bär det nog av för mig också tror jag. har ju redan en blogg som är färdig som bara väntar på mig så kanske jag också tar mitt pick o pack och flyttar dit :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s