Högt bara

on

Igår kväll hade jag ont i halsen och imorse var jag nog lite snorigare än vanligt. Det är inte som att jag går och hoppas på att jag skulle bli sjuk, men just nu skulle det kännas som en lättnad, för då skulle jag veta varför mina blodsocker är så höga hela tiden! Nu har jag inte varken igår och idag mätt ETT ENDA värde under 10! Ligger inte heller jättehögt, utan mellan 10 och 13 hela tiden. Så tillika är ju värdena jättejämna, men alltförhöga ju! Och ögonen är i kors mest hela tiden. Jag korrigerar försiktigt, men vill inte heller få såna hypon jag hade förra veckan! Hur gör man? Åååh så jag skulle vilja ha en liten diabetesassistent på min axel som skulle veta ALLT och berätta hur jag skall göra i ALLA tillfällen. För nu börjar jag snart bli tokig om det inte börjar hända nåt! Argh!

En kommentar Lägg till

  1. Hanna skriver:

    Kanske skulle du prova att göra en temporär höjning av basalen om du ligger jämnt men högt. Jag gör oftast det när jag är krasslig för jag märker att jag bara skapar en berg- och dalbana om jag småduttar då. Jag brukar börja med att höja till 150% och se hur det faller ut. Ibland har jag fått höja så mycket som 200%.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s