En spricka!

on

Idag tjöt pumpen till, batteriet skulle bytas. Tog fram en 5 centare (det går bäst att öppna batteriluckan med ett mynt) då jag till min stora stora förskräcknina märkte att min finfina pump har en spricka! Det var nästan så det kom en tår i ögonvrån :( Dessutom tänkte jag inte få upp hela batteriluckan, av nån anledning var den jättespänt fast. Så skåran där man öppnar den blev lite sliten. Buhuu :(

Sprickan är jätteliten, men nu är jag ju rädd att den blir större! Tur att batteriet inte behöver bytas desto oftare!

Min pump är förresten jättesmutsig oxå. Är det nån som vet hur man putsar en sån mojäng? Jag kommer att träffa Medtronics representant nästa månad, så jag tror jag skall fråga henne hur jag skall göra. Jag har ju bara haft pumpen i tre månader ännu, så tänk hur den ser ut om ett år!

2 kommentarer Lägg till

  1. Hanna skriver:

    Aj då! Jag har inga sprickor trots att pumpen har hängt med mig i över ett år nu. Pumprepresentanten påpekade när jag satte in pumpen att det var viktigt att inte ta i för hårt när man stänger batteriluckan, skåran ska vara i samma riktning som den lilla uppåtstående plastgrejen på infusionssetet. Du bör få byta pump om du kontaktar företaget. Jag gör rent pumpen med en sån där liten sprittuss som jag tvättar magen med innan jag sätter kanyl, då skiner den som bara den igen, torka torrt efteråt bara.

    1. ninnukka skriver:

      Tack för tipsen för putsning, skall testa med nån sån lapp :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s